Verslag SoSo Kids Party Equestrian Center de Peelbergen 11-06-2021

Vrijdag 11 juni organiseerde SoSo Events in samenwerking met Equestrian Center de Peelbergen & Sponsor Milestone Farm de allereerste SoSo Kids Party. Deze SoSo Kids Party werd speciaal georganiseerd voor 16 kinderen die wel al het ponyplezier ervaren maar nog net niet oud genoeg waren om al deel te mogen nemen aan de Rubrieken die op de zaterdag en zondag verreden zouden worden.

Rond 17:00 arriveerde de eerste deelnemers met hun pony bij Equestrian Center de Peelbergen, hier werden 2 groepjes gemaakt waarna het feestje kon beginnen. In de springring mochten de deelnemers over lage balkjes heen om kennis te maken met het springen, in de dressuurring stonden er allemaal leuke spelletjes klaar die de deelnemers vanaf hun pony konden doen.

Als laatste onderdeel mochten alle deelnemers samen nog een rondje door de eventing ring maken onder leidnig van Solange.

Nadat alle onderdelen afgelopen waren mochten de deelnemers een goodybag ophalen bij het podium, als verrassing was de gelaarsde kat ook aanwezig bij het ophalen van de goodybags om samen met de deelnemers op de foto te gaan. Onder het genot van een drankje en wat lekkers kon iedereen terug kijken op een zeer geslaagde avond.

Bekijk hieronder de foto’s die gemaakt zijn tijdens de SoSo Kids Party.